dilluns, 9 d’abril del 2007

EL CEIP BALADRE I ELS JOCS ROMANS

ImageChef.com - Create custom images LUDI SAGUNTINI. JORNADES DE CULTURA CLÀSSICA DE SAGUNT.
Avui acaben les jornades de cultura clàssica que s'han estat celebrant a Sagunt, amb tallers de jocs, escriptura, vestimenta, perruqueria, maquillatge, menjars i tot el que tenia que veure amb la cultura romana. Novament s'han batut récords d'assistència, amb alumnes que han vingut de molts llocs, moguts per les ganes de saber més de la civilització romana i gaudir del teatre.
Una vegada més el nostre centre ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa participant l'alumnat de 6è com a monitors en el taller de jocs romans la vesprada del dimarts. A més a més per primera vegada han acudit com a participants els xiquets i xiquetes d'Infantil 4 i 5 anys.
Des d'ací volem felicitar a tots els professors i professores que han fet possible que aquesta activitat ja ens siga imprescindible en la primavera saguntina. També volem felicitar a l'alumnat que participa de forma tan activa i amb tanta il·lusió. Aquesta és la millor manera d'aprendre gaudint.

AULA D'ACOLLIDA



UNA BONA EINA PER A TREBALLAR LA MÚSICA POPULAR DE MOLTS PAÏSOS D'EUROPA.

En aquesta pàgina hem trobat música popular que ens ha servit en l'aula d'acollida per apropar-nos als sons que són familiars per els alumnes de Bulgària. Ha segut divertir comprovar que en alguns moments sonava com la música marroquina, pero els xiquets de Marroc s'han adonat que ells no entenien el que deia la cançó i Giorgi i Ivan si que reconeixien la seua llengua.

dissabte, 7 d’abril del 2007

FALLES: LA DONA I L'ART POP

La pólvora, el fum i la música no ens han fet oblidar quin és l'objectiu que ens hem marcat com a primoridial en totes les accions educatives d'aquest curs: la coeducació. Per tant la nostra falla ha girat al voltant de les dones i el Pop Art. Hem pogut gaudir de la creació estética dels pintors més nomenats de l'art Pop reproduint algunes de les seues obres i elegint aquelles dones que per alguna raó ens han cridat l'atenció. Hem jugat amb la imaginació fent-nos preguntes i contestant-les sobre per què ploren, per què van vestides així, qui eren, ...

Malgrat tot el treball que hem fet , hem hagut, com que estractava de una falla, de cremar-les, però no sense abans indultar unes poques d'aquestes dones. No ja només per rescatar-les del foc sinó també per tornar a treballar amb elles en la nostra setmana cultural.

falles 2007

EL IVAM VISITA BALADRE: Taller Julio Gonzalez






Com pot ser ja sabeu, estem realitzant un Projecte d’Art (“Les dones a l’art pop i al còmic”), i com que estem treballant escultures de Lichtenstein, ens va semblar molt interessant fer un taller que l’IVAM ens va proposar. Aquesta vegada nosaltres no hem anat a l’IVAM, sinó que ... l’IVAM ha vingut a nosaltres!.
Els dies 26 i 28 de març vingué a l’escola un autobús ple d’art i preparat per a que els nostres alumnes desenvoluparen tota la seua creativitat. Anàrem tots els cursos de 1er a 6è i després de conèixer algunes coses de la vida i obra de Julio González, tinguérem ocasió de fer les nostres pròpies escultures. Així molts xiquets i xiquetes pogueren complir el seu desig de ser artistes.
Posteriorment a la visita de l’autobús en les classes es van acabar les escultures, donant color a les mateixes.
A més a més d’aprendre molt sobre Julio González vam gaudir molt en l’elaboració de les nostres pròpies escultures, que després inclourem en l’exposició que farem a final de curs.

TALLER DE JULIO GONZALEZ