dimarts, 13 de març del 2007

ASSAMBLEA PER LA PAU I EL CEIP BALADRE



El C.P. Baladre es va declarar com una Escola sense racisme dins del programa que porta el centre de colaboració amb la ONG Asamblea de Cooperació per la Pau l’any passat, i com a tal, aquest any ha acollit “Una maleta plena d’històries”.
Es tracta d’una contacontes que viatja d’escola en escola i plena la seua maleta d’històries, portant-les d’ací cap allà, i d’allà cap a més enllà, formant així, una vertadera xarxa a través dels contes.
El dies 5, 6 i 7 de març els i les més petites del C.P. Baladre van participar d’aquesta activitat i van conèixer la història d’un gosset que buscava el seu lloc, un caragolet curiós amb mal de panxa i van posar solució a l’enfrontament entre dues illes.
Després va arribar l’hora d’omplir la maleta d’històries, i el conte de “L’home i la dona de paper” realitzat pels xiquets i xiquetes del centre va passar a formar part d’aquesta activitat que ara marxarà a una altra escola.
Voleu aportar alguna cosa més a la maleta? Ella espera amb la tapa oberta de bat a bat tot allò amb que la vulgueu omplir.