dimecres, 9 de maig del 2012

LLEGIR ÉS VIATJAR, LLEGIR ÉS APRENDRE!

Partint de la intenció de motivar a l'alumnat i implicar a les famílies cap a la lectura, ens plantegem realitzar un concurs de targetes lectores al final del primer trimestre. 



 L'activitat que es va realitzar a nivell de tot el centre va consistir que cada xiquet/a havia d'expressar i transmetre a través d'un dibuix i d'un lema, la importància que tenen els llibres i la lectura en el nostre creixement personal. 

 
De cada classe van eixir tres targetes guanyadores que van ser triades pels alumnes de l'aula, per després exposar-les en un tauló al costat de les tres guanyadores de la resta de les classes del cicle. Finalment, es va realitzar una votació entre tot l'alumnat del cicle per triar la targeta lectora més original, i a l'artista guanyador/a se li va atorgar un premi, que va consistir en un llibre de lectura. 


La targeta lectora guanyadora de cada cicle va ser la que els alumnes se'n portaren a casa juntament amb una recomanació de llibres, per així suggerir a les famílies els més adequats a l'edat del seu fill/a. NO VOLEM QUE SIGA UNA ACTIVITAT PUNTUAL, VOLEM QUE TINGA CONTINUÏTAT!