dilluns, 9 d’abril del 2007

EL CEIP BALADRE I ELS JOCS ROMANS

ImageChef.com - Create custom images LUDI SAGUNTINI. JORNADES DE CULTURA CLÀSSICA DE SAGUNT.
Avui acaben les jornades de cultura clàssica que s'han estat celebrant a Sagunt, amb tallers de jocs, escriptura, vestimenta, perruqueria, maquillatge, menjars i tot el que tenia que veure amb la cultura romana. Novament s'han batut récords d'assistència, amb alumnes que han vingut de molts llocs, moguts per les ganes de saber més de la civilització romana i gaudir del teatre.
Una vegada més el nostre centre ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa participant l'alumnat de 6è com a monitors en el taller de jocs romans la vesprada del dimarts. A més a més per primera vegada han acudit com a participants els xiquets i xiquetes d'Infantil 4 i 5 anys.
Des d'ací volem felicitar a tots els professors i professores que han fet possible que aquesta activitat ja ens siga imprescindible en la primavera saguntina. També volem felicitar a l'alumnat que participa de forma tan activa i amb tanta il·lusió. Aquesta és la millor manera d'aprendre gaudint.

2 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Gracias a todos vosotros, sin vuestra participación nada de esto tendría sentido. Gracias especiales y enormes a los alumnos-monitores, que siempre nos sorprenden con un saber estar que ya nos gustaría a muchos profes. Sois increíbles, chicas y chicos.

Os esperamos el próximo año con muchas ganas de hacer cosas (ya vamos pensando nuevas iniciativas).

Amigos de Pinaeta ha dit...

Actividades como estas hacen que los niñ@s disfruten y a la vez aprendan jugando que de eso se trata. Enhorabuena por la actividad y por la comunicación al resto del colectivo. Ánimo compañeras y adelante con las TIC.