dimecres, 10 d’octubre del 2007

BENVINGUTS AL CENTRE!!!


Després d'un estiu que esperem haja sigut molt gratificant per a tots i totes ens tornem a trobar una altra vegada per començar un nou curs.
Com sempre, la nostra tasca educativa per al curs 2007-2008 estarà fonamentada al voltant del Seminari d'Animació Lectora i del Projecte Global de Centre. Ambdós tracten sobre l'ecologia, la cura del medi ambient i el desenvolupament sostenible.
El Seminari d'Animació Lectora es dirà "A Baladre llegim, naturalmet" i en ell es centrarem en la lectura divulgativa de temes sobre ecologia i medi ambient i farem un diari ecilògic (esperem que al final de curs pogam fer-ho en el nostre blog). A més a més el Projecte Global de Centre es nomenarà "La meitat de la Terra. Una mirada sostenible i de gènere" i amb ell pretenim aprendre moltes coses sobre la nostra acció en el medi ambient i les coses que podem fer cadascú de nosaltres en el nostre entorn més immediat per colaborar amb la sostenibilitat.
Ens acompanyareu? Esperem que sí, perquè pensem investigar sobre moltes coses i contar-les totes ... estigau atents a la pantalla!!!